Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) освободи майор Георги

...
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) освободи майор Георги
Коментари Харесай

Военен следовател доработвал като букмейкър

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) освободи майор Георги Атанасов Петров от заеманата служба " боен следовател " във Военно-окръжна прокуратура - София.

Военният следовател е освободен, поради реализирана от него възмездна букмейкърска активност, несъвместима със заеманата служба в орган на правосъдната власт, оповестиха от Висш съдебен съвет.

Вчера основният прокурор Сотир Цацаров внесе в Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет искане за освобождение на майор Георги Петров въз основа на основа на информация, събрана при осъществена от Военно-апелативна прокуратура инспекция, написа дир.бг.

Установено е, че след сполучливо приключено образование за букмейкър след 27.04.2018 година и към сегашния миг майор Георги Петров работи като букмейкър по контракт за възлагане и осъществяване на букмейкърска активност и съглашение за прилагане на терминал в бекмейкърски пункт на " Евробет " ООД.

Военният следовател Петров е събирал
залози за присъединяване в хазартни игри и погашение на облаги на участниците в игрите, против заплащане от 5% от брутната сума по направените залози.

Установено е също, че майор Петров е бил акредитиран от сдружение, благосъстоятелност на неговата брачна половинка, и е разпространявал от името на " Евробет " ООД и билети за моменталната лотарийна игра " Лотария България " против месечно заплащане в размер на 6% от цената на продадените лотарийни билети.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР