Прокурорската колегия към ВСС се събира на редовно заседание в

...
Прокурорската колегия към ВСС се събира на редовно заседание в
Коментари Харесай

Прокурорската колегия на ВСС ще заседава по казуса между Гешев и Сарафов

Прокурорската гилдия към Висш съдебен съвет се събира на постоянно съвещание в разгара на войната по върховете на прокуратурата, разразила се през последните дни.

Шестима членове на Прокурорската гилдия желаеха предварително освобождение на основния прокурор.

Самият Гешев демонстративно скъса оставката си пред медиите, съобщи, че ще извърши мандата си и изиска премахване от служба на заместник-главния прокурор и шеф на Националното разследване Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад.. Вчера Сарафов отговори с внасяне на сигнал в прокуратурата против.

Директорът на Националното разследване твърди, че основният прокурор е записал собствен телефонен диалог с члена на Висш съдебен съвет Йордан Стоев, който е и един от шестимата прокурори, поискали отстраняването на Гешев от поста. Сарафов упреква основния прокурор и че е употребил за лични потребности служебната резиденция на прокуратурата в Боровец, както и че е оказал въздействие на наблюдаващия прокурор по делото, известно като " Барселонагейт. "

На собствен ред пък Гешев е внесъл в деловодството на Висш съдебен съвет предложение за дисциплинарно произвеждане против Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР