Прокурори, следователи и съдебни служители са дарили над 150 000

...
Прокурори, следователи и съдебни служители са дарили над 150 000
Коментари Харесай

Прокурори, следователи и съдебни служители са дарили над 150 000 лв. в подкрепа на медиците от лечебните заведения

Прокурори, следователи и правосъдни чиновници са дарили над 150 000 лева в поддръжка на лекарите, медицинските експерти и доброволците от лечебните заведения, ангажирани с битката против разпространяването на новия ковид COVID-19 у нас.
Сумата е събрана за по-малко от три дни, след апела на управлението на Прокуратурата на Република България за поддръжка на дарителските акции на УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “, болница „ Александровска “ и „ За героите в бяло “ на Българския лекарски съюз.
По-голямата част от дарените средства са от полагащия се фонд СБКО на магистратите и правосъдните чиновници. В тази връзка прокурорите и чиновниците от Софийската районна прокуратура са приели решение за даряването на сумата от 50 000 лева, от Софийската градска прокуратура на сумата от 60 000 лева, от Специализираната прокуратура на сумата от 13 000 лева и от Апелативна прокуратура – София на сумата от 8250 лева Прокурорите и чиновниците от Районната прокуратура в Бургас са взели решение да дарят сумата от 19 076 лева от фонд СБКО на УМБАЛ - Бургас.
Лични средства в размер на 2550 лева са дарили 10 магистрати и 17 правосъдни чиновници от Военно-окръжна прокуратура – Сливен за потребностите на МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ в града. 440 лв. персонални средства за „ Н.И.Пирогов “ са дарени от Районна прокуратура – Гоце Делчев. Лични средства за болничното заведение в гр. Разлог са дарени от магистратите и чиновниците от Районната прокуратура в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР