Прокурори, следователи и съдебни служители от Апелативната, Окръжната и Районната

...
Прокурори, следователи и съдебни служители от Апелативната, Окръжната и Районната
Коментари Харесай

Прокурори, следователи и служители ще дарят кръв за лечебните заведения във Варна

 Прокурори, следователи и правосъдни чиновници от Апелативната, Окръжната и Районната прокуратура във Варна поддържат апела на Прокуратура на Република България за присъединяване в кръводарителска акция в помощ на нуждаещите се, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Колективите на трите варненски прокуратури – Апелативната, Окръжната и Районната, поддържат апела на Прокуратурата на Република България за кръводаряване и доброволчество. Прокурори, следователи и чиновници ще се включат в даряването на кръв за лечебните заведения във Варна, като решението за присъединяване на всеки е персонално и съобразено със здравословното му положение.

По авансово конкретизиран график магистратите и чиновниците ще дарят кръв в помощ на нуждаещите се в Районния център по трансфузионна хематология. Графикът ще предотврати скупчването на доста хора по време на кръводарителската акция.

Това се случва, откакто от апела на Прокуратура на Република България стана ясно, че от началото на месец март е регистриран сериозен спад на искащите да дарят кръв. Спасяването на човешки животи с даряването на кръв може да направи всеки здрав човек след преценка на лекарите.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР