Прокурорът от закритата преди година спецпрокуратура Дилян Деянов вече е

...
Прокурорът от закритата преди година спецпрокуратура Дилян Деянов вече е
Коментари Харесай

Прокурор обвинен по аферата „Осемте джуджета“

Прокурорът от закритата преди година спецпрокуратура Дилян Деянов към този момент е публично упрекнат по отношение на така наречен спекулация „ Осемте джуджета “, заяви БНР. Според държавното обвиняване на 18.02.2020 година той непозволено е върнал материални доказателства – златни монети, на човек, който не се явявал правоимащ по смисъла на закона. Деянов отхвърли коментар пред медиите, а юристът му Людмил Рангелов предвижда, че клиентът му ще бъде оневинен:

„ Самият аз съм засегнат, тъй като същинските хора, които същински са отговорни за историите към „ Осемте джуджета “, в действителност към този момент ги няма. С изключение на дамата. Това е изпускане на налягането в неверната посока, с цел да може да се успокои публичното мнение, че въпросът „ Осемте джуджета “ има някакво развиване. Не там обаче, където е неговата същина. Един непряк инстикт “.

По аферата „ Осемте джуджета “ със задочно обвиняване е и някогашният следовател Петьо Петров, по-известен като Петьо Еврото. Той се търси с европейска заповед за арест.

За през днешния ден, с цел да ѝ бъде предявено обвиняване, беше призована и някогашната му брачна половинка Любена Павлова, само че тя не пристигна в прокуратурата. По неофициална информация – по здравословни аргументи. Със задочно обвиняване е и някогашният следовател Петьо Петров, който е разгласен за интернационално търсене.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР