Прокурорът и частното обвинение поискаха доживотен затвор за Илиян, обвинен

...
Прокурорът и частното обвинение поискаха доживотен затвор за Илиян, обвинен
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска доживотен затвор за Илиян, убил годеницата си Милена!

Прокурорът и частното обвиняване желаеха пожизнен затвор за Илиян, упрекнат в жестокото ликвидиране на Милена в Куртово Конаре, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

В пледоарията си прокурорът уточни, че съгласно експертиза точно Илиян е нанесъл рана с самообладание в жизненоважна зона на индивида, който е имал цялостно доверие към него. " Той е бил нейния обичан ", разказа обстановката прокурорът по случая. Илиян е нанесъл неочакван удар с нож със съществени размери, гледайки в очите Милена, която не може да се съпротивлява. По думите на обвиняването Илиян демонстрира садизъм, безсърдечие, безчовечност само с цел да наложи волята си, а тя е - в случай че Милена не е с него, няма да е с никой.
 
Заради това обвиняването изиска пожизнен затвор. Частният обвинител адв. Зоя Тошкова също изиска доживотна присъда, само че без право на подмяна. " Ако имаше смъртна присъда, бих поискала това ", заяви Тошкова.
 
Тя бе безапелационна, че Илиян няма право да желае да излезе на независимост, защото е лишил живота на един младеж, воден от едно долно възприятие - ревнивост.
 
" Непростимо е да отнемеш живот, без да си основал подобен ", съобщи още тя.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР