Прокурор при Софийска районна прокуратура задържа за срок до 72

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура задържа за срок до 72
Коментари Харесай

Задържаха 17-годишен, блудствал с момиче в столичния кв. Люлин

Прокурор при Софийска районна прокуратура задържа за период до 72 часа обвинен за блудничество. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

На 24.06.2020 година прокурор при Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност обвинения И. Д., на 17 години, за осъществяване на закононарушение по член 149, ал.1, вр. член 26, ал.1, вр. чл.63, ал.1, т.3 от Наказателен кодекс.

Той е упрекнат в това, че: През интервала от 17.06.2020 година до 21.06.2020г., в гр. София, ж. к. „ Люлин “, във вход на блок, с три действия, като малолетен, само че можещ да схваща свойството и смисъла на осъщественото действие и да управлява постъпките си, е направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14 годишна възраст – А. С., като осъществил блудствени дейности с нея.

Съдят 31-годишен, опитал да изнасили жена в монтанско село

За осъщественото от И. Д. закононарушение се планува наказване отнемане от независимост от една до шест години.

Предвид високата социална заплаха на действието, на 24.06.2020 година прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде направено и импортирано искане до СРС за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР