Прокурор от екипа на Невена Зартова твърди, че е виждала

...
Прокурор от екипа на Невена Зартова твърди, че е виждала
Коментари Харесай

Прокурор от екипа на бившата шефка на СРП виждал Нотариуса в кабинета й

Прокурор от екипа на Невена Зартова твърди, че е виждала два пъти Мартин Божанов – Нотариуса в кабинета на някогашната шефка на Софийска районна прокуратура. Доскорошният заместител на Зартова – прокурор Мима Куцкова-Дамянова разпознала Божанов, защото преди време го разпитвала като очевидец по дело. Божанов, който е спряган за дилър на въздействие в правосъдната система бе показно разстрелян в края на януари.

" Тъй като при започване на 2022 година видях Мартин Божанов и знам по какъв начин наподобява, и съм го виждала два пъти на 8-мия етаж: единия път, влизайки в кабинета на госпожа Зартова, втория път, излизайки от кабинета ѝ. Не мога да ви кажа дали е било през 2022 година или 2023 година, не мога да бъда сигурна ", съобщи Мима Куцкова-Дамянова.

Всички заместници на подалата оставка Невена Зартова бяха изслушани в Прокурорската гилдия към Висшия правосъден съвет. И четиримата обвинители подчертаха, че по една или друга причина не са били на прокурорския прием в Банско, на който е бил забезян да участва и Нотариуса, само че част от тях потвърдиха, че чули от сътрудници, че той е билна коледното празненство на Софийската районна прокуратура.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР