Прокурист пое болницата в Пазарджик. Тази сутрин никой в болницата

...
Прокурист пое болницата в Пазарджик. Тази сутрин никой в болницата
Коментари Харесай

Прокурист поема болницата в Пазарджик след уволнението на скандалния директор

Прокурист пое болничното заведение в Пазарджик. Тази заран никой в болничното заведение не знаеше кой ще управлява лечебното заведение до избора на нов шеф.

По-късно стана ясно, че това е доктор Красимир Темнилов.

Решението е взето през вчерашния ден следобяд на изненадващо заседание на Съвета на шефовете на акционерното сдружение, свикано от ръководителя на управителния орган и представител на страната – доктор Тодор Юнаков.

Влиза в действие и рокадата към този момент е реалност. Д-р Вълчев не е взел участие в съвещанието, споделя, че към момента не е получил никаква заповед и единствено устно е известен какво следва.

Рано тази заран пред ТЕЛК-комисиите се извиха опашки. Двамата ръководители на експертните комисии, уличени, че са с пожизнени ТЕЛК-решения, издадени от личните им комисии, обявиха, че в това няма нищо неправилно.

Част от сътрудниците им в болничното заведение се заканиха, че ще подадат оставки поради уволнението на шефа доктор Вълчев.

Както БЛИЦ заяви, доктор Васил Вълчев беше освободен през вчерашния ден по предписание на министър-председателя Бойко Борисов .

През септември следствие на журналиста на Нова телевизия разкри скандални нередности в държавната болница в Пазарджик. Там, до момента в който сестрите стачкуват поради ниски заплати, един кардиолог получава 57 000 лв. месечна заплата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР