Прокуратурата започна проверка по повод поредния случай на агресия между

...
Прокуратурата започна проверка по повод поредния случай на агресия между
Коментари Харесай

Темида погна случая с 12-годишното дете, пребило друго и заснело побоя

Прокуратурата стартира инспекция във връзка следващия случай на експанзия сред деца във Врачанско, оповестиха от обвиняването.

На 5 декември в деловодството на прокуратурата е подадена тъжба от жена за това, че на 30 ноември към 14:00 часа в село Бутан в региона на учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий “ е нанесен побой на синът ѝ.

По случая е предоставено на Районно управление-Козлодуй осъществяването на инспекция, като са дадени съответни инструкции от страна на прокуратурата. Към момента е открито, че нападателят и потърпевшият са малолетни, липсват данни малолетно или пълнолетно лице да имат присъединяване в случая. Действията по осъществяване на дадените от страна на прокуратурата не престават.

Припомняме, видеоклип е запечатал сцената, в която момче се нахвърля върху друго на стълбище и стартира да му нанася мощни удари. Жертвата даже не съумява да реагира с думи.

Единственото, което битото дете прави, е да защищава с ръце главата си. Битото дете е по-голямо от насилника си - на 13 години, а побойникът - на 12.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР