Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП, обяви

...
Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП, обяви
Коментари Харесай

Викат Корнелия Нинова на разпит в прокуратурата

Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия, разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказване от централата на партията.

По думите ѝ прокуратурата не е инструмент за правораздаване и правдивост, а е бухалка за неуместните.   

Тя заяви, че през вчерашния ден е получила призовка да се яви на разпит и да даде запис и заверени копия на стенограма и протокол от съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия в края на август т.г. Поводът е формирана прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев.

Призовки са получили и други двама членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов и Гергана Алексова.

Нинова уточни, че Добрев беше изключен от партията, а съдът отхвърли да впише това изключване. Добрев идва на Национален съвет, участва, изрича се два пъти и в този момент жали, че не е позволен на Национален съвет, сподели тя. Преписки за нарушители стоят с години на прокурорските бюра, а това нещо е задвижено в границите на един месец, означи още Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разгласи, че няма да даде и „ един лист документ “ от партийни събрания на прокуратурата и тримата няма да се явят на разпит. Да дойдат и да ни отведат наложително на разпит за какво и какво сме говорили на партийно заседание, добави тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР