Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу бившия преподавател в

...
Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу бившия преподавател в
Коментари Харесай

Изправят пред съда бивш преподавател от СУ, подмамвал мъже за секс игри

Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт против някогашния учител в Софийския университет Чавдар Стоянов за осъществени закононарушения срещу личността, показва NOVA.
 
Оплакването пристигнало от двама претенденти за работа при Стоянов.
 
В единия случай действието се развива през 2015 година. Мъж си търсел работа като персонална защита и се явил на изявление. Стоянов обяснил, че работи като прокурор и преподавател в Софийския университет. Веднага декларирал и че е бисексуален. Изрично предизвестил претендента, че в случай че закъснява за работа, ще „ бъде осъден с пердах с бич ”.
 
На идващия ден Стоянов и претендентът се видели още веднъж в заведение в столичния квартал „ Лозенец ”, се споделя още в известието на държавното обвиняване. Преподавателят се опитал да хване кандидат-охранителя за бедрото и да го прегърне. Тогава очевидецът се отказал от работата.
 
След като не се явил при Стоянов на авансово уговорената дата, преподавателят му се обадил по телефона и му декларирал, че за неявяването му следва да му се наложи наказване – пердах с бич. По-късно през същия ден подсъдимият изпратил и есемес на въпросния мъж, че ще го набеди пред прокуратурата, че е направил закононарушение, че го е нападнал и ще има трима очевидци.
 
Другият случай е от 2012 година. Стоянов отново си търсел персонална защита. На изявлението се явил различен мъж. При първичната среща сред двамата Стоянов декларирал, че е лекар по интернационално право и че работел за някогашен основен прокурор.
 
Няколко дни по-късно двамата мъже се срещнали още веднъж, като Стоянов настоял да отидат в апартамент. Там предиздвикал претендента за работа да се съблече до кръста и да направи 50 лицеви опори. Тъй като очевидецът решил, че това е част от изпита за работа, почнал да прави лицевите опори. Тогава Стоянов му наредил да си смъкна и панталона и да продължи с лицевите опори. Извадил бич и с него почнал да нанася мощни удари по голия тил на потърпевшия. Освен това Стоянов почнал да мастурбира, продължавайки да удря потърпевшия, до момента в който удовлетворил половото си предпочитание, се споделя още в известието на прокуратурата.
 
Предстои делото да бъде планувано от Софийския областен съд.
 
В края на 2015 година в СУ избухна секс скандал. Тогава студенти се оплакаха, че техен учител им е отправял неприлични оферти. Студентите описаха, че асистентът по право Чавдар Стоянов привиквал момчета в кабинета си. Карал ги да вършат лицеви опори. Задължително голи до кръста. Момичетата нямали проблеми с преподавателя. Обикновено не ги забелязвал.
 
Студентите се сплотиха в подписка с над 150 подписали се, а в своя отбрана асистентът провежда контра подписка - още веднъж с насила, съгласно студентите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР