Прокуратурата внесе в понеделник в Софийския окръжен съд искане за

...
Прокуратурата внесе в понеделник в Софийския окръжен съд искане за
Коментари Харесай

Прокуратурата иска арест за жената, причинила трагичната катастрофа на Тракия

Прокуратурата внесе в понеделник в Софийския областен съд искане за непрекъснатия арест на дамата, провокирала с колата в петък си трагичната злополука на автомагистрала " Тракия ", при която починаха шестима пасажери в рейс, а над 20 бяха ранени.

Това заяви основният прокурор Сотир Цацаров по време на свое посещаване в Пловдив по случай професионалния празник на юристите. В момента дамата е арестувана за 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

" Обезпечени са всички доказателства, в това число и съответно запазване на рейса и лекия автомобил ", добави Цацаров.

По думите му сега се работи с версии, които са въз основата на свидетелски показания и на събрани външни доказателства, а експертното умозаключение на автотехническата експертиза ще е това, което ще даде механизма на произшествието.

Междувременно от столичната болница " Св. Анна " оповестиха, че положението на настанените там потърпевши в петък се усъвършенства. Те са към този момент контактни и дишат независимо. Няма директна заплаха за живота им, само че към момента са вероятни затруднения, прецизираха от болничното заведение.

Ако положението на пациентите разрешава, още в понеделник ще бъдат направени нови интервенции. Една от потърпевшите дами ще бъде оперирана поради фрактура на китка и гръбначни прешлени, а друга – поради фрактура на раменната кост.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР