Прокуратурата влезе в ТЕЦ Бобов долПод надзора на Районна прокуратура-Дупница

...
Прокуратурата влезе в ТЕЦ Бобов долПод надзора на Районна прокуратура-Дупница
Коментари Харесай

Прокуратурата влезе в ТЕЦ Бобов дол

Прокуратурата влезе в Топлоелектрическа централа " Бобов дол " Под надзора на Районна прокуратура-Дупница икономическа полиция и чиновници на Регионална инспекция за опазване на околната среда тази заран са влезнали в Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ по отношение на информацията, че там е обновено изгарянето на боклуци, съобщи БГНЕС.

На място ще се ревизира дали ТЕЦ-ът разполага с всички нужни съоръжения за запазване на околната среда и какъв тъкмо боклук се гори. В края на предходната седмица от Топлоелектрическа централа обявиха, че още веднъж ще горят боклуци, откакто възбраната на министъра на околната среда и водите отпреди два месеца е отпаднала. Според информацията ще могат да се изгарят по 96 тона RDF боклук на всеки 24 часа.

Подновеното изгаряне на боклуци провокира съществено неодобрение измежду локалното население.Преди два месеца за малко беше арестуван изпълнителния шеф на ТЕЦ-а инж. Емил Христов, на който бе наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ от 30 хиляди лв..Акцията на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи започва след посещаване в града на основния прокурор Иван Гешев и на вътрешния министър Младен Маринов.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР