Прокуратурата в Сливен повдигна обвинение на 36-годишен земеделски производител за

...
Прокуратурата в Сливен повдигна обвинение на 36-годишен земеделски производител за
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на земеделец за убийство на бизнесмен в Сливенско

Прокуратурата в Сливен повдигна обвиняване на 36-годишен аграрни производител за съзнателно ликвидиране. Това заяви на брифинг през днешния ден окръжният прокурор Пламен Стефанов, съобщи Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Мъжът с букви И.Г. от село Панаретовци е с наложена непрекъсната мярка " Задържане под стража " за това, че на 20 юли е прострелял със седем патрона 45-годишния Стоян Стоянов от Сливен.

Убийството е осъществено денем в градина с овощни насаждения на убития, като по-късно трупът му е бил укрит в изсъхнал канал и покрит с клони, сподели шефът на ОД на МВР-Сливен старши комисар Димитър Величков. Тялото е било намерено със следово куче. По думите на Величков, разкриването е било мощно затруднено, тъй като околните на убития са го издирвали и са унищожили местопроизшествието.

Работи се по претекста за закононарушението, като се смята, че евентуално става дума за имуществени връзки, които са имали между тях обвинявания и жертвата. Според прокурора, убийството е преднамерено, тъй като упрекнатият се е подготвил за закононарушението, оръжието на убийството е преправен газов револвер, с изтрити номера, цев на " Макаров ". Той е прикрил следите си, носел е силиконови ръкавици.

Извършителят не е престъпно проявен. За осъщественото закононарушение законът планува наказване от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор или затвор без право на подмяна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР