Прокуратурата в Русе започва разследване срещу ясновидката, която лекува коронавирус.

...
Прокуратурата в Русе започва разследване срещу ясновидката, която лекува коронавирус.
Коментари Харесай

Прокуратурата погна врачката, която лекува COVID-19 срещу 980 лева

Прокуратурата в Русе стартира следствие против ясновидката, която лекува ковид. Нова телевизия сподели в репортао по какъв начин лъжец, който си играе с човешки ориси, беше задържан зрелищно и по-късно освободен с мярка „ гаранция “.

Последва остра реакция от страна на Главно мюфтийство в лицето на Районния мюфтия на Пловдив. Участник в нашето следствие бе застрашен незабавно след предаването ни. А, прокуратурата в Русе се самосезира и образува кореспонденция поради ясновидката, която лекува ковид.

В изявление, излъчено по телевизионни меди, млада жена изяснява по какъв начин ясновидката Маг Златина й помогнала да има деца. Жената се споделя Рени Иванова, а че историята е измислена удостовери нейният татко. Според Росен Иванов щерка му е била подведена. Самата Маг Златина твърди, че лекува COVID-19 против сумата от 980 лв..

Разследване против маг Златина към този момент е почнало. Продължава и това против семейството ходжи от Игнатиево.

Цялата фамилия на Георги Демиров на процедура се показва за ходжи врачки, те самоуверено боравят с Корана за слагане на диагнози и повреждане на вълшебства.

Дали ще се разкаят маг Златина от Русе и фамилията ходжи от Игнатиево? Вместо опрощение към излъганите хора и към индивида притежател на купата Адем ходжа, последваха закани. Той твърди, че към този момент има няколко анонимни телефонни позвънявания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР