Прокуратурата в Пловдив съобщи известните досега факти за вчерашното убийство

...
Прокуратурата в Пловдив съобщи известните досега факти за вчерашното убийство
Коментари Харесай

Прокуратурата изнесe данни за убийството и самоубийството в Пловдив

Прокуратурата в Пловдив заяви известните до момента обстоятелства за вчерашното ликвидиране и последвало самоубийство в квартал Кючук Париж. Образувано е досъдебно произвеждане за осъществено с особена свирепост и по изключително непосилен метод ликвидиране на 29-годишна жена.

Разследва се и евентуалното самоубийство на причинителя - мъжът, който живеел с нея на фамилни начала. По данни на полицията позвъняването на телефон 112 е подадено след 16 часа през вчерашния ден. При отварянето на жилището били открити телата на двамата, а в прилежаща стая е била открита и 13 месечната им щерка. Убийството на дамата е осъществено с нож.

Вероятното самоубийство е осъществено със същия нож. Причините за нещастието и претекстовете към момента се проверяват. Детето сега се намира при родственици.
старши комисар Атанас Илков, шеф на ОД на МВР-Пловдив: Сутринта се обажда брачната половинка на момчето, което намираме в жилището или убитата се обажда на брата на индивида, с който тя живее. Той не дава отговор. Непосредствено по-късно той прави многократни опити да се свърже и с нея и с неговия брат. Те не дават отговор и това постанова той в следобедните часове да отиде на място в жилището.Пепа Кънчева - домоуправител: Брат му е пристигнал той идва понякога момчето и опитал се е да влезе в жилището, само че ключовете са били отвътре, не е могъл да отвори и отишъл, взел един ключар, с който са отворили вратите и са влезнали и по-късно гледката е жестока.   Семейна покруса - ликвидиране и самоубийство в Пловдив Семейна покруса - ликвидиране и самоубийство в Пловдив
По първична информация по обяд родственик е дошъл на място и се е опитал да влезе в жилището, само че не е било допустимо. Той е подал сигнал на 11...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР