Прокуратурата в Плевен веднага се самосезира и образува досъдебно производство,

...
Прокуратурата в Плевен веднага се самосезира и образува досъдебно производство,
Коментари Харесай

Плевенски прокурор за побоя пред дискотека: Никой няма да бъде прикриван

Прокуратурата в Плевен незабавно се самосезира и образува досъдебно произвеждане, откакто в обществените медии беше публикувана информация, че пред една от нощните заведения в града е имало побой над 19-годишен юноша с присъединяване на служители на реда.

Това разяснява пред Нова тв окръжния прокурор от Плевен Владимир Николов. 

Изискани са записите от камерите на мястото на случая в центъра на Плевен. По случая работи следовател. Призовавам цялата общност да резервира успокоение и убеждавам, че целия този случай ще бъде обяснен в оптимално бързи периоди, уточни той.

По първични данни поражда случай вътре в заведението сред две групи жители. Той се мести пред заведението, където прераства във физически спор. Преминава група полицейски чиновници и тогава е нанесен удар върху младия мъж. Всички очевидци ще бъдат разпитани. Има нанясане на удари и преди идване на служителите на реда, само че и по-късно, уточни той.

Нека не се вършат спекулации. Ако има отговорни лица, те ще понесат своята отговорност, уточни той.

Полицаите настояват, че преминавайки около мястото са целяли да прекратят спора сред двете групи. Не мога да разясня съответните разпити и материали, добави той.

Уверявам ви, че никой няма да бъде прикриван. Било е мрачно, имало е доста хора, образувало се е нещо като меле и те би трябвало да бъдат открити. Част от тях са и непознати жители, които са били в спор, уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР