Прокуратурата в Перник поиска постоянен арест за Димитър ДимитровПрокуратурата в

...
Прокуратурата в Перник поиска постоянен арест за Димитър ДимитровПрокуратурата в
Коментари Харесай

Перничанинът, обвинен за смъртта на съпругата си: „Не съм искал да я убия и съжалявам


Прокуратурата в Перник изиска непрекъснат арест за Димитър Димитров

Прокуратурата в Перник изиска непрекъснат арест за Димитър Димитров, който е арестуван за убийството на брачната половинка си Анита. Престъплението е осъществено в събота през нощта в блок в пернишкия квартал „ Изток “. Делото стартира в окръжния съд в града, предава Българска национална телевизия.

„ Не съм желал да убия брачната половинка си и скърбя “, сподели пред съда Димитър Димитров.

Според прокуратурата Анита е била с голям брой пострадвания по тялото в резултат на побой. Починала е от кръвозагуба и аспирация на белите дробове.

Прокуратурата твърди, че е събрала нужните доказателства, че точно Димитров е направил закононарушението. В началото на правосъдното съвещание стана ясно, че той е пенсионер по болест и не работи. Санкциониран е за шофиране на автомобил след приложимост на алкохол.

В фамилията постоянно е имало кавги, а домоуправителят на кооперацията, в която е жилището им, описа, че Димитър Димитров не се е разбирал и със своите съседи.

В хода на делото стана ясно, че към среднощ на 29 април Анита е била у дома и Димитър се е прибрал отблизо заведение, където е пил с другари.

Час по-късно очевидци са разказали, че от вкъщи на Димитрови се е чул скандал. По-късно камера е снимала Димитър да изхвърля облекла в резервоар, които са открити по-късно и по тях има следи от кръвта на Анита. Към 4 часа след среднощ той се е обадил на бащата на Анита с думите: „ Май стана нещо неприятно “.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР