Прокуратурата в Пазарджик започна разследване срещу блогъра Gibo за това,

...
Прокуратурата в Пазарджик започна разследване срещу блогъра Gibo за това,
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва инфлуенсър от Пазарджик, който открадна снимка на момиченце и го обяви за мъртво

Прокуратурата в Пазарджик стартира следствие против блогъра Gibo за това, че оповестил живо дете за мъртво и го показал като свое, съобщи БНР. 

Целта на 20-годишния блогър била да придобие известност в обществените мрежи. Детето, което оповестил за поминало, в резултат на удар от кола, в действителност е щерка на пазарджишкия фотограф Стоян Георгиев.

В обявата Gibo трагично изяснява по какъв начин детето смъртоносно е било блъснато от кола, а водачът е избягал. Освен това той обещава още детайлности за случая.



Близки на детето инцидентно видели фотографията и алармирали бащата на момиченцето.

" В момента, който отворих фотографията и видях, че в действителност това е моето дете, изпаднах в потрес. Даже беше оповестено, че така наречен блогър ще прави лайв (излъчване онлайн - бел. ред.) и ще изяснява случката по какъв начин са му блъснали детето, което на фотографията не е негово, а мое ", сподели той.

" Няма подобен случай. Явно търси известност в Инстаграм. Доколкото разбрах и от Лясковец, той е правил и предходни гафове в интернет ", добави Стоян Георгиев.

Семейството е подало сигнал в полицията и в прокуратурата. Случаят е стихотворец и от отдел " Киберпрестъпност ".

Преди време същият блогър доби известност в интернет с видео, в което псува и се заканва на българския народ. След като клипът провокира лавина от негативни мнения, Gibo се извини.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР