Прокуратурата в окръг Лос Анджелис реши да не повдига обвинение

...
Прокуратурата в окръг Лос Анджелис реши да не повдига обвинение
Коментари Харесай

Няма да има обвинение в изнасилване за Силвестър Сталоун

Прокуратурата в окръг Лос Анджелис реши да не повдига обвиняване в обезчестяване против артиста Силвестър Сталоун, заяви интернет порталът TMZ.
Според изданието прокуратурата е сметнала показанията за виновността на Сталоун за незадоволителни. Нито един от разпитаните очевидци не е съобщил нещо, което да поддържа изказванията на дамата, която се разгласи за пострадала. Освен това отминалостта за сходен вид закононарушение е към този момент изтекла, прецизира БГНЕС.
Пред декември 2017 година полицията в Санта Моника стартира следствие против Сталоун по обвинявания в обезчестяване. Предполагаемата жертва, чието име не се оповестява, твърдеше, че артистът я е насилил полово в личния си офис преди съвсем 30 години.
Това не е първото сходно обвиняване против Сталоун. През ноември 2017 година английският вестник Daily Mail разгласява изказванията на жена, поискала да остане анонимна, че холивудската звезда и неговият бодигард са употребявали насила, с цел да доближат до съкровен контакт с нея. Сталоун изрично отхвърли обвиняванията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР