Прокуратурата в Несебър повдигна обвинение срещу 21-годишния Тодор Николов, който

...
Прокуратурата в Несебър повдигна обвинение срещу 21-годишния Тодор Николов, който
Коментари Харесай

Съдбата е безпощадна – ето какво се случи с бияча на инвалиди от Несебър

Прокуратурата в Несебър повдигна обвиняване против 21-годишния Тодор Николов, който атакува лидер на слепи туристи в Несебър. Кадрите от охранителните камери на магазин демонстрират по какъв начин младият мъж удря в главата жена, съпътстваща трима чужденци с бели бастуни. Преди това пробва да ги прегази и с автомобила си на оживена улица в Стария град. Ако бъде приет за отговорен Николов може да получи до 5 години затвор. Към момента 21-годишният студент по стопанска система във Варненския университет остава в следствения арест. Предстои прокуратурата да изиска задържането му за период от 72 часа, прецизира Канал 3.

Срещу него към момента няма подадена тъжба, само че от държавното обвиняване сметнали, че случаят се разиграл пред погледите на доста очевидци, което е задоволително съображение за покачване на обвиняване.

БЛИЦ напомня, че единствено преди няколко часа стана ясно името на един от слепите туристи, който бе на мушката на Тодор.

Тодор Николов е с чисто правосъдно минало. Според адвокати точно поради това, младият мъж може да получи и наказване – парична санкция и погашение на обезщетение на потърпевшите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР