Прокуратурата в Монтана проверява шофьор на ТИР, нарушил карантината, под

...
Прокуратурата в Монтана проверява шофьор на ТИР, нарушил карантината, под
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява шофьор на ТИР от Монтана, нарушил карантината

Прокуратурата в Монтана ревизира водач на ТИР, нарушил карантината, под която е подложен. На 31 март мъжът тръгнал с персоналния си автомобил към София, с цел да поеме курс. Вчера, на КПП-то преди Монтана при квартал „ Кошарник| ", мъжът е бил спрян за инспекция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Той обяснил на униформените, че би трябвало да се яви при работодателя си в столицата, с цел да поеме курс.
Случаят е докладван от униформените на прокуратурата.
От въвеждането на изключителното състояние на 13 март до 1 април полицията в Област Монтана е образувала 30 преписки против жители, които не съблюдават наложените им от РЗИ карантини. Най-много са нарушаванията в община Монтана – 27, в Берковица – 2, във Вършец – 1.
Образувани са 17 досъдебни производства. В районното в Монтана са 6, в полицията в Лом – 5, в Берковица – 2 и 4 във Вършец.
За неспазване на ограниченията за обществена изолираност, въведени с изключителното състояние, е наложена санкция от 5 000 лв. на мъж от Медковец. Човекът е глобен, защото карал велосипед за наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР