Прокуратурата в Ловеч ще проверява доходите на задържания за катастрофата

...
Прокуратурата в Ловеч ще проверява доходите на задържания за катастрофата
Коментари Харесай

Проверяват доходите на задържания за катастрофата с Ферарио Спасов

„ Прокуратурата в Ловеч ще ревизира приходите на арестувания за злополуката с Ферарио Спасов. “ Това разгласи окръжният прокурор Валентин Вълков.

„ Трябва да изясним, в случай че това лице не работи и няма приходи, от кое място се е сдобил с тази кола. Доколкото знам е карал и други първокласни коли ”, разясни той.

По думите му все още мярката на Начо Пантелеев не може да бъде променена.  

„ От 3 до 8 години затвор го грози на този стадий. Ако бъдат открити нови обстоятелства и условия по следствието, които утежняват виновността му, тогава мярката може да бъде друга ”, разясни Вълков. Според него арестуваният за случая е карал с много над 100 км/ч.

Във вторник беше обещано ново начало на следствието. Ловешката Окръжна прокуратура пое случая, откакто изпълняващият функционалността основен прокурор трансферира делото в този регион. Това стана факт, откакто великотърновски прокурор пусна с мярка подписка 24-годишния водач, взел участие в злополуката.

„ Считам, че основният прокурор е взел вярно решение. Неговите съображения са написани в постановлението ”, добави още Вълков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР