Прокуратурата в град Тулон е завела дело във връзка с

...
Прокуратурата в град Тулон е завела дело във връзка с
Коментари Харесай

Френската прокуратура погна артист, изобразил Макрон като Хитлер

Прокуратурата в град Тулон е завела дело по отношение на появяването на билбордове, на които френският президент бе изобразен като Адолф Хитлер, оповестява радио France Bleu.

Медията разяснява, че на плаката Макрон е показан като немския фюрер, а надписът до фотографията му гласи: „ Подчинявай се. се “. Чете се и съкращението на името на партията на Макрон – „ Напред, република! “.
 Младежът, блъснал пестник на Макрон ще бъде съден по ускорена процедура Младежът, блъснал пестник на Макрон ще бъде съден по ускорена процедура
Младежът, който удари пестник на френския президент Еманюел Макрон по време на среща с жители, ще бъде изправен пред съда на 10 юни, съ...

Инцидентът се проверява от службата за сигурност на полицейското ръководство в Тулон. Делото е за клюка и се води против създателя на изображението на билбордовете. Както отбелязва радиото, предишния уикенд на един от билбордовете се появи надпис в черно - думата „ позор “ с основни букви, добавя организация Фокус.

Според районния вестник Var-Matin, карикатуристът е локален деятел, прочут с сходни прояви от предишното. По този метод той искаше саркастично да изтъкне наложителната имунизация за здравните служащи, означи вестникът.

Миналата събота в редица градове във Франция, в това число в Париж, се организираха против разширението на практиката за така наречен зелени пропуски и наложителната имунизация на медицинския личен състав в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР