Прокуратурата в Генерал Тошево съди директора на основно училище Христо

...
Прокуратурата в Генерал Тошево съди директора на основно училище Христо
Коментари Харесай

Съдят директорка за фалшиви дипломи

Прокуратурата в Генерал Тошево съди шефа на главно учебно заведение " Христо Ботев " в Кардам за издаване на подправени дипломи . Недка В. издала 3 свидетелства за приключено главно обучение на необразовани и полуграмотни.

Недка е упрекната в три документни закононарушения - сформиране на свидетелства за приключено главно обучение. Официалните документи трябвало да послужат на трима души за издаване на книжки за правоуправление на МПС . За издаване на брошура се желае съществена просветителна степен, каквато " учениците " не са имали.

 Пробация за мъж, показал подправена тапия за брошура
Пробация за мъж, показал подправена тапия за брошура

Документът е " публикуван " от гимназия в столицата

29-годишният Еджвит посещавал учебното заведение единствено в първи и втори клас. 37-годишната Демирка Ст. в никакъв случай не е прекрачвала учебния предел , а 34-годишният Евгени Г. се учил в главно учебно заведение " Христо Ботев " в Кардам единствено до трети клас. Срещу удостоверените погрешни условия, че тримата имат удостоверение за главно обучение, са им били издадени шофьорски книжки.

В хода на следствието Недка се е признала за отговорна . Към момента тя е заместник-директорка на приблизително учебно заведение.

Предстои делото против Недка да бъде планувано за разглеждане в Районния съд в Генерал Тошево.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР