Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на Бенчо БенчевРайонната прокуратура в

...
Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на Бенчо БенчевРайонната прокуратура в
Коментари Харесай

Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на Бенчо Бенчев

Прокуратурата в Бургас повдигна обвиняване на Бенчо Бенчев
Районната прокуратура в Бургас повдигна обвиняване на Бенчо Бенчев за това, че е укрил в Турция и Гърция Димитър Желязков, прочут като Митьо Очите. Днес Бенчев се яви персонално с двама юристи в Окръжнaта следствена служба-Бургас, с цел да му бъде връченото обвиняването, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

„ Не одобрявам, не съм направил закононарушение, не съм нарушавал законите на страната, почтен съм. И това ще се потвърди в Следствието “, сподели Бенчо Бенчев на излизане в следствието.

„ В момента на гърба на нашия подзащитен се упражняват ужасно доста хора. Смятам, че страстите ще отминат, Прокуратурата обективно ще обясни какво се е случило, съпричастен ли е Бенчо Бенчев. Смятам, че по никакъв метод не е направил действието персонално укривателство ” сподели юрист Ивайло Найденов, който е поел отбраната на Бенчо Бенчев. Той е упрекнат и за това, че е държал в дома си муниции за бойно оръжие без позволение.

На Бенчев е наложена парична гаранция от 50 000 лева, както и възбрана да напуща страната, оповестиха от прокуратурата.

БГНЕС напомня, че на 2 август при зрелищна акция на Министерство на вътрешните работи беше разрушена група за рекет, палежи и побоища, която съгласно Прокуратурата, се оглавява от Желязков. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР