Прокуратурата в Брауншвайг разследва сигнал срещу елитния германски клуб Волфсбург,

...
Прокуратурата в Брауншвайг разследва сигнал срещу елитния германски клуб Волфсбург,
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва най-смелия клуб от спрените първенства

Прокуратурата в Брауншвайг проверява сигнал против елитния немски клуб Волфсбург, удостовери магистрат пред „ Кикер “. В началото на месеца неназован към този момент човек е сезирал, че футболистите на „ вълците “ нарушават разпоредбите за изолираност по време на пандемия, откакто са почнали тренировки още от 23 март.
Представителят на Бундеслигата в действителност възобнови занимания още десетина дни след прекъсването на шампионата, като стана първият подобен измежду топ 5 шампионата в Европа. От Волфсбург обаче не криеха по никакъв метод това, като споделяха фотоси на играчите от фитнеса. Още тогава от клуба обясниха, че са подхванали всички нужни ограничения за дезинфенкция, а самите състезатели съблюдават отдалеченост и се приготвят на дребни групи. Не е ясно обаче дали тогава тимът от „ Фолксваген Арена “ е имал публично позволение за това.

 Първи тим от топ 5 шампионатите се престраши да тренира

Иначе към този момент всички клубове в Германия могат умерено да упражняват, като за тях се направи изключение спрямо елементарните жители. В Бундеслигата се надяват да възобновят сезона при започване на май.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР