Прокуратурата свали обвиненията от Явор Бахаров за притежание на наркотици,

...
Прокуратурата свали обвиненията от Явор Бахаров за притежание на наркотици,
Коментари Харесай

Заради “маловажност“: Свалиха обвиненията срещу Бахаров

Прокуратурата смъкна обвиняванията от Явор Бахаров за владеене на опиати, заяви пред юрист Любомир Таков, който пази артиста. От Софийска районна прокуратура потвърдиха новината.

На5 декември Явор Бахаров бе задържан поради владеене на опиати от софийските управляващи.Разследването е прекъснато, тъй като количеството марихуана, открита във движимостите на Бахаров, е едвам 0,3 грама, и то смесена с тютюн.

Освен това при задържането си артистът е съдействал на полицията - когато униформените го попитали дали носи неразрешени вещества, той самичък я предал. Така казусът попада в рубрика " незначителност ", обвиняванията са свалени и досъдебното произвеждане е прекъснато.

През 2020 година Явор Бахаров получи една година условна присъда с четири години изпитателен период, откакто бе заловен зад кормилото с 1,43 промила алкохол в кръвта, както и под въздействието на марихуана и кокаин.

През 2016 година още веднъж е хванат да кара пийнал край Созопол и е наказан условно, само че изпитателният период е изминал, преди да бъде спрян в Банско. През 2019 година пък е осъден с пробация поради безчинство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР