Прокуратурата ще внесе в Специализирания наказателен съд искане за постоянен

...
Прокуратурата ще внесе в Специализирания наказателен съд искане за постоянен
Коментари Харесай

Прокуратурата трябва да внесе искане за постоянен арест за приближените на Божков

Прокуратурата ще внесе в Специализирания углавен съд искане за непрекъснат арест на доближените до Васил Божков - Славчо Марков и Веселин Балтов. Те са упрекнати за присъединяване в незаконна група за убийства, изнудвания и други тежки закононарушения, ръководена от намиращия се в Дубай предприемач.
Вчера представителят на основния прокурор Сийка Милева сподели, че при обиски на адреси в София и Сандански са били открити фотоси и профили на прокурори, работещи по делата против Божков:
„ На адрес в квартал „ Симеоново " в столицата беше открит снимков материал и профили, съдържащи персонални данни на магистрати като домашни адреси, употребени телефонни номера и подробна информация за членовете на техните фамилии, в това число и за малолетни и малолетни лица. Както и фотография на върховен чиновник на Министерство на вътрешните работи. В един от профилите се съдържа напътствие за снимане на магистрат и за следене на член на неговото семейство. В различен се показва, че адресът на автомагистралата е открит посредством техническо средство. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР