Прокуратурата ще си свърши работата, независимо от всички други, които

...
Прокуратурата ще си свърши работата, независимо от всички други, които
Коментари Харесай

Гешев успокоява хората от Факултета: Няма да оправдаем никой виновен!


Прокуратурата ще си свърши работата, без значение от всички други, които не я правят. Това съобщи основният прокурор, който е на посещаване в квартал " Факултета " в София след гибелта на таксиметров водач при спор на пътя. 

„ Знам по какъв начин се чувствате или по-скоро не знам, само че допускам. Не мога да ви обещая око за око, зъб за зъб, тъй като прокурорите и съдиите съблюдаваме законите. 90% от това, което се случва в страната, е от това, което вършат като фалшив артикул - законите. Това обаче, което мога да ви кажа, е, че няма да оправдаем никой отговорен и няма да обвиним никой почтен ", обърна се той към събралите се хора.

" Това, което знам, че има едно лице, което е арестувано, само че дали ще бъде арестувано за непрекъснато, го взема решение съдът ", изясни Гешев, като уточнии, че не е наблюдаващ прокурор по случая.

Обвинител номер едно си изясни взрива на престъпността като резултат от дейностите на някои политици. " Прокуратурата не може да замести страната, само че все някой нещо би трябвало да направи.Тук трябваше да са някои, които назовават себе си политици, тъй като всичко това, което се случва последната една година, две – взрив на престъпността като от 90-те години, не е резултат от дейностите на правоохранителните органи, а е резултат от това, което вършат някои, които се назовават политици. А цената плащате вие и хората в страната ", посочи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР