Прокуратурата ще се произнесе по скандала „Ало, Банов”, но тук

...
Прокуратурата ще се произнесе по скандала „Ало, Банов”, но тук
Коментари Харесай

Паргов: Аферата Ало, Банов съм показа как се управлява страната

Прокуратурата ще се произнесе по абсурда „ Ало, Банов”, само че тук има нещо по-голямо. Той е симптоматика за това по какъв начин се ръководи страната и какво се случва с нашите налози. Това разгласи Калоян Паргов от Българска социалистическа партия.
Скандалът идва да покаже, че повече по този начин не може да, посочи той.
„ Нужни са ограничения и дейности такива неща да не се случват. Дали е корист с народен запас, дали е с европейски запас – няма значение, той все е обществен запас на европейските данъкоплатци, след които сме и ние”, посочи Паргов пред bTV.
Относно бюджетът на София като общински консултант от левицата той разяснява, че не е значимо какъв брой са парите, а по какъв начин се харчат и какъв е крайният резултат.
Той даде образец с обстоятелството, че от миналогодишния бюджет на столицата има остатък от 250 млн. лева Това са неразрешени проблеми, разяснява социалистът.
Припомняме, че изпрати формален въпрос до всички настоящи депутати от Българска социалистическа партия, както и на формалния имейл на Столетницата, оповестен на формалната интернет страница на социалистите. Припомняме и въпроса, който отправихме с вярата, че опозиционна партия номер едно в Народното събрание ще му обърне време и внимание за пояснение:

До момента нямаме отговор на въпроса си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР