Прокуратурата ще поиска постоянното задържане на Господин Вълев, известен като

...
Прокуратурата ще поиска постоянното задържане на Господин Вълев, известен като
Коментари Харесай

6 години затвор грозят Динко от Ямбол. За пореден път раздавал „правосъдие“

Прокуратурата ще изиска непрекъснатото задържане на Господин Вълев, прочут като Динко от Ямбол, след видеоклипа, в който той бие и унижава бедняк. Това сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на Районната прокуратура в Бургас Мария Маркова.

Маркова сподели още, че първичната мярка за задържане на Вълев е изменена – от 24 на 72 часа. Предстои да му бъдат повдигнати обвинявания за безчинство и насила.

„ Вчера беше открит причинителят Динко Вълев, за което му е предявено обвиняване както за безчинство по смисъла на член 325 от Наказателен кодекс, по този начин и за насила. За хулиганството законодателят планува наказване отнемане от независимост до 6 години. На Динко Вълев взета и мярка за отклоняване задържане под стража за 72 часа и следва правене на искане за взимане на непрекъсната мярка задържане под стража “.

Установен е мъжът, показал се за бедняк, както и лицето, записало видеото. Пострадалият е освидетелстван, само че няма открити пострадвания, уточни Маркова. Тя дефинира действието на Динко като извънредно цинично.

С изключителна смелост и с очевидно пренебрежение към законоприетите правила на държание. Изразява пренебрежение към самото общество. Прочетох мненията в обществените мрежи, огромна част от обществото възприема това държание на Динко Вълев като един българин с построено съзнание и поданство, само че не смятам, че това е метод на държание и по този начин не биха могли да бъдат разшавани каквито и да е било разногласия. Като очевидец на такова действие би следвало да алармира правоохранителните органи.

Установено е, че Динко от Ямбол има и предходни прегрешения, само че по-голямата част са висящи производства от частен темперамент. В множеството случаи става дума за леки телесни увреждания, посочи ръководителят на районната прокуратура.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР