Прокуратурата ще поиска постоянен арест за , пускали на свобода

...
Прокуратурата ще поиска постоянен арест за , пускали на свобода
Коментари Харесай

Напускалият свободно Варненския затвор – бивш рали състезател и лидер на престъпна група

Прокуратурата ще изиска непрекъснат арест за, пускали на независимост нерегламентирано от Варненския затвор автокрадец. Искането ще бъде импортирано в съда на следващия ден, когато ще се гледат и ограниченията на арестуваните.

Обвинението към момента отхвърля да заяви публично името на пандизчията, който тримата надзиратели са пускали на независимост. Според обаче това е 40-годишният Искрен Маринов. За месец и половина със съдействието на арестуваните мъжът напуща 6 пъти пандиза.

„Всеки е отговарял за разнообразни постове, през които наказаното лице е минало гладко. Има огромна доза възможност да съберем доказателства и за осъществяване на други престъпления“, съобщи окръжният прокурор Владимир Чавдаров.

Маринов е осъждан няколко пъти. През 2017 година получава присъда от 6 години и 8 месеца откакто се признава за отговорен за незаконното лишаване на 19 коли във Варна и Бургас.
 Искрен Маринов Искрен Маринов
Той бил водач на проведената незаконна група, в която имало още трима души, като точно той персонално крадял колите.

Мъжът е и някогашен авто играч. През 2014 година печели надпреварата V1 Чалъндж България.

В множеството от шестте пъти, в които Маринов е излизал от пандиза, това се е случвало в часовия диапазон сред 17 и 22:30 ч. Случвало се е обаче да го е няма 12 часа.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР