Прокуратурата ще направи проверка на сделката с апартаментите и новия

...
Прокуратурата ще направи проверка на сделката с апартаментите и новия
Коментари Харесай

Прокуратурата ще провери имотните сделки на Цветанов

Прокуратурата ще направи инспекция на договорката с жилищата и новия парцел на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Това стана ясно от изявление пред публицисти на представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова, която посочи, че тя още не е предоставена на съответен прокурор.
Стана ясно, че двата жилището, които заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е заменил за новия си парцел, са останали благосъстоятелност на компания " Артекс “ единствено няколко часа. Веднага по-късно те са били продадени на някогашния IT експерт на ГЕРБ и участник в предизборния щаб на партията Симеон Велков.

Бившият зависещ на Цветанов в предизборния щаб е придобил двата парцела в съсобственост със брачната половинка си. Така на същата дата – 12 юни, когато Цветанов разменя с компания " Артекс “ две свои жилища от улица " Елемаг “ за новия си дом, старите му жилища стават благосъстоятелност на Симеон и Ива Велкови. За тях фамилната двойка заплаща 470 000 лв.. Срещу сумата те получават 190 квадрата жилищна повърхност и две паркоместа.

Вчера Цветан Цветанов изясни в Народното събрание, че е разменил двата жилището за новото жилище и е доплатил 100 000 лв.. Той добави, че всичко е изцяло законно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР