Прокуратурата се самосезира по случая с разграбването на сградата на

...
Прокуратурата се самосезира по случая с разграбването на сградата на
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира по случая с разграбената болница в Сливен

Прокуратурата се самосезира по случая с разграбването на постройката на белодробната болница в Сливен, оповестена за монумент на културата.

Поводът е журналистически материали по тематиката, които се съдържат данни за закононарушение от общ темперамент.

Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че крадци разграбват постройката на болничното заведение в Сливен.

Живеещите в региона на постройката настояват, че трафикът с каруци и колела е денонощен. Много от хората са снимали клипове с разграбването на постройката.

Проверката цели да откри статута и положението на постройката , дали е застрашена от самосрутване, дали притежателят поставя дължимите по закон грижи за постройката, както и дали се реализира нужния надзор от способените институции.

След края на инспекцията ще стане ясно още дали постройката заплашва живота и здравето на преминаващите жители , охранява ли се и дали е осъществено закононарушение от общ темперамент.

Извършването на инспекцията е предоставено на чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи - Сливен, Община Сливен и РО на ДНСК в града. Тя би трябвало да бъде завършена в период от 30 дни.

След приключване на периода, резултатите от инспекцията би трябвало да бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор , който да предприеме следващи дейности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР