Прокуратурата се е самосезирала след изнесени документи именно от щаба

...
Прокуратурата се е самосезирала след изнесени документи именно от щаба
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява БФС заради непотърсени наеми

Прокуратурата се е самосезирала след изнесени документи точно от щаба на някогашния нападател на " Манчестър Юнайтед " поради занемареност. Според информациите, наемателите на хотела, ресторанта и бара не са плащали избраните наеми, като по този начин са ощетили БФС със стотици хиляди лв..

Няколко дни след конгреса на 12 октомври, в отдел " Икономическа полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи е формирана кореспонденция №513000-57994/2021 по инструкции на наблюдаващия инспекцията прокурор, по която е изискана писмена информация от БФС по две посоки - документите за създаване въз основата и информация за структурната организация на БФС, материалното отговорно лице, отговорно за повереното на БФС имущество и упълномощени от него лица за практикуване на активност.

От Българския футболен съюз признаха за инспекцията.

" Проверката от икономическа полиция и прокуратурата в действителност течеше. Беше 14 месеца. Тя завърши с едно разпореждане на профилираната прокуратура - 14 или 17 страници. Не ми е на разположение. В него се споделя, че няма никакви нарушавания и завърши ", съобщи Борислав Попов - част от Изпълкома, пред " Спортал ".

Той загатна и за настоящо " питане ", по което от БФС са дали отговор.

" В момента има едно питане, не бих го нарекъл инспекция, на което ние сме дали отговор и към този момент нямаме някакви забележки. Просто имахме едно питане и сме дали отговор ", споделя Попов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР