Прокуратурата разследва казус пред дискотека в Слънчев бряг. Кадри в

...
Прокуратурата разследва казус пред дискотека в Слънчев бряг. Кадри в
Коментари Харесай

Разследват сигнала за насилие пред дискотека в Слънчев бряг

Прокуратурата проверява проблем пред дискотека в Слънчев бряг. Кадри в обществените мрежи демонстрират спор сред клиенти и охранителите на заведението.

Потребители, разгласили видеото, споделят, че е упражнено принуждение от страна на охранителите. На клипа се вижда по какъв начин момче и момиче лежат на основната алея в курорта, обградени от частни охранители, а момичето е с белезници. На няколко пъти младежът е подритван, а различен мъж с цивилни облекла удря пестник на арестуваното момиче.

По данни на полицията казусът е от ранните часове в събота. Охранителите са извели двамата клиенти след сдърпване с други клиенти в заведението, а по-късно повикали органите на реда.

„ Момичето е изведено на открито, било е нападателно към защитата, преди този момент е предупреждавано един път да приключи с тези дейности, които е правило. Тя е отказала, след което охранителите са и сложили белезници, употребявали са физическа мощ, извели са я на открито “, сподели гл. контрольор Иво Христов, шеф на " Охранителна полиция " към РУП-Несебър.

„ Следва да бъде формирано и досъдебно произвеждане за лека телесна щета по хулигански подбуди на потърпевшото лице от женски пол. Към момента не е открита от кого е осъществена, само че дали се касае от длъжностите лица на охранителната компания или на друго неустановено към монетна лице, или други лице, което няма нищо общо с охранителната компания, следва да бъде открито “, съобщи Мария Маркова, началник на Районна прокуратора - Бургас.

Репортер: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР