Прокуратурата разследва евентуално отвличане на търговец на криптовалути. Това една

...
Прокуратурата разследва евентуално отвличане на търговец на криптовалути. Това една
Коментари Харесай

Разследват евентуално отвличане на криптотърговеца Александър Алтънбашев

Прокуратурата проверява вероятно похищение на търговец на криптовалути . Това една от водещите версии по следствието , събощиха на брифинг от прокуратурата.

Припомняме, че полицията търси Александър Алтънбашев . Столичният предприемач, занимаващ се с търговия с криптовалути е в неопределеност от 23 май .
Мъжът е липсващ откакто е отишъл на среща в " Младост " . Сигналът за изгубването е подаден от сестра му и приятелката му. Двете го закарали до мястото на срещата и го оставили. След престанал да дава отговор на мобилния си телефон, а по-късно джиесемът бил изключен.

Сигналът по случая е подаден от сестрата на Алтънбашев. Тя съобщила, че няма връзка с брат си от обяд на 23 май т.г. За последно го видяла малко преди 10 часа, малко преди да се срещне с индивида, с който е трябвало да пътува за Пловдив. Жената разказала още, че по обяд в жилището на брат й, който се намира против нейния, влезнал мъж на забележима възраст към 28-35 година По думите й той си отключил с ключ. Притеснителното в тази ситуация било, че с ключ за жилището разполагали единствено тя и брат й. След като непознатият си тръгнал с бял автомобил, тя неотложно подала сигнал на телефон 112.

Жената се пробвала да написа и звъни на брат си, само че той й споделил, че не може да приказва и че отпътува за Бургас във връзка със собствен план. Това бил и последният й диалог с него.
Близо до жилището на търговеца има камери за видео наблюдаване. Те към този момент са конфискувани и се ревизират.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР