Прокуратурата разпространи аудиозаписи и дешифрировка на четири разговора, свързани с

...
Прокуратурата разпространи аудиозаписи и дешифрировка на четири разговора, свързани с
Коментари Харесай

Прокуратурата разпространи записи, свързани с разследването срещу Васил Божков

Прокуратурата популяризира аудиозаписи и дешифрировка на четири диалога, свързани с следствието против предприемача Васил Божков.

От държавното обвиняване прецизират, че го вършат поради правото на българските жители на информация по въпроси, които съставляват за тях легален интерес.

Какво излиза наяве от записите, на които е назначена компютърно-техническа експертиза.

Записите са от срещи на Васил Божков със притежателите " Ефбет " братя Найденови, които са съществени очевидци против хазартния необут. На тях се разискват влошените връзки сред някогашните съдружници.

На един от записите се чува по какъв начин Божков споделя: " Такава ви е ориста. Може би животът е подобен. Аз не ви мачкам ", а един от двамата братя репликира: " Как не ни мачкаш? Ходя, по полиция ме викат ".

Споменават се " Киро ", при който братята отишли, Динов, Манол Велев и Тони Наумов.

Братята Боян и Цветомир Найденови питат Васил Божков за какво е почнал да пуска тъжби против тях, за какво ги е оповестил за врагове и е почнал да ги заплашва с убийства. Говори се за машинки, хиляди долари, систематизиране на облагата от залите за залози. Споменава се и Комисията по хазарта.

От Специализираната прокуратура прецизират, че ще продължат да осведомят българските жители по каузи с огромен публичен интерес при съблюдаване на презумпцията за невиновност и без да заплашват хода на наказателното произвеждане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР