Прокуратурата публикува записи от охранителна камера на подземен паркинг на

...
Прокуратурата публикува записи от охранителна камера на подземен паркинг на
Коментари Харесай

Прокуратурата показа ВИДЕО на маскиран мъж, евентуално съпричастен към отравяне на Гебрев

Прокуратурата разгласява записи от охранителна камера на под земята паркинг на комерсиалното сдружение „ ЕМКО “ ООД по отношение на следствието за опит за ликвидиране, посредством отравяне, на неговия притежател Емилиян Гебрев, сина му Христо Гебрев и на В.Т., шеф „ Производствена активност “ в компанията.

След осъществен разбор на записите от охранителната камера, се вижда, че маскирано лице се движи сред колите на сдружението, прецизират от пресцентъра на държавното обвиняване. В тази връзка в лаборатория на ФБР е предоставена видео-техническа експертиза, която да откри самоличността на лицето, вероятно съпричастно към осъщественото закононарушение.

Записите се дават след позволение на наблюдаващите прокурори по реда на член 198, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс.

Прокуратура ще продължи да осведоми българските жители по каузи с огромен публичен интерес, в случай че информацията не съставлява държавна или друга предпазена от закона загадка, не попречва дейностите по следствието и не нарушава презумпцията за невиновност, се споделя още в информацията.

Видеата вижте тук!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР