Прокуратурата публикува част от иззетите веществени доказателства по аферата с

...
Прокуратурата публикува част от иззетите веществени доказателства по аферата с
Коментари Харесай

Ето я СНИМКАТА с имената на известните личности, сред които и убити, и сумите срещу тях, намерена в дома на А. Б.

Прокуратурата разгласява част от конфискуваните материални доказателства по аферата с боклука, където бе арестуван зам. министъра на околната среда Красимир Живков и още 8 други души.

От дома на А.Б. са конфискувани автобиографии със фотоси на длъжности лица от Министерство на регионалното развитие и Министерство на правораздаването, както и фотография на магистрат, който е наблюдаващ прокурор по произвеждане за обвиняване на Васил Божков за тежко закононарушение ". "Предвид високия публичен и медиен интерес и след позволение на наблюдаващите прокурори, според член 198 от Наказателно-процесуален кодекс, публикуваме част от конфискувано материално доказателство по досъдебно произвеждане.



В хода на осъществените дейности по следствие в жилището на обвинения А.Б. беше открита и конфискувана цветна фотография, на гърба на която с ръкописен текст са изписаните имена, които подхождат на имената на обществено известни персони в обществото. Срещу всяко от имената са изписани парични суми в разнообразни размери. В хода на следствието информацията ще бъде тествана и по преценка на наблюдаващите прокурори лицата ще бъдат разпитани в качеството на очевидци. ", пишат от обвиняването.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР