Прокуратурата проверява сигнал за насилие над клиенти в нощно заведение

...
Прокуратурата проверява сигнал за насилие над клиенти в нощно заведение
Коментари Харесай

Прокуратурата се задейства след видео с охранители, които удрят момиче в Слънчев бряг

Прокуратурата ревизира сигнал за принуждение над клиенти в нощно заведение в курорта Слънчев бряг. Действията на управляващите идват, откакто в обществените мрежи беше публикувано видео, на което се вижда по какъв начин частни охранители на дискотека са повалили на земята момче и момиче и упражняват върху тях принуждение.

На фрагментите младо момиче е с вързани ръце и лежи на земята, до момента в който охранител я удря и даже слага крайник върху гърба ѝ. В един миг се намесва и друго момче, само че и то е свалено на земята. Случаят е от 8 юли, само че за него излиза наяве едвам в този момент.

Районната прокураутра в Несебър е образувала досъдебно произвеждане за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди. От преписката на управляващите излиза наяве, че пострадалите са български туристи, които са били клиенти на нощно заведение.

По случая са разпитани потърпевшото момиче, чиновници на дискотеката, както и трима охранители. По първична информация те са завързали младата жена с белезници, тъй като тя е показала експанзия към тях. Случаят обаче повдига въпрос дали охранителите не да надвиши правата си.

Властите не престават следствието, като в хода му са иззели записи от видеокамери в региона, с цел да открият самоличността на другия мъж, забъркан в случилото се.

И на двете страни в спора са формирани полицейски предупредителни протоколи.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР