Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 61-годишен мъж, който за времето

...
Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 61-годишен мъж, който за времето
Коментари Харесай

Задържаха мъж, заканил се три пъти с убийство на жена в София

Прокуратурата притегли към наказателна отговорност 61-годишен мъж, който за времето от 18 март до 20 март в изискванията на продължавано закононарушение с три обособени действия се е заканил с ликвидиране на жена.
На 18 март в апартамент в столичния квартал „ Овча купел “ обвиненият се заканил с ликвидиране към жена с думите: „ Ще извадя револвера и ще те убия, ще вляза в пандиза, ти няма да схванеш “.
На 19 март към 20,30 часа, обвиненият споделил на дамата: „ Ти няма да си жива, ще те убия с револвера и дори няма да схванеш какво е станало “.
На 20 март мъжът насочил газов предупредителен револвер към дамата, като се заканил с ликвидиране с думите: „ Ще те убия “. Заканите възбудили у дамата състоятелен боязън от реализирането им.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Обвиняемият е осъждан. Предвид действителната заплаха той да извърши друго закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на делото за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР