Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 37-годишен мъж за нанасяне на

...
Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 37-годишен мъж за нанасяне на
Коментари Харесай

Задържаха мъж, ударил с дъска мъж в Дианабад

Прокуратурата притегли към наказателна отговорност 37-годишен мъж за нанасяне на междинна телесна щета по хулигански подбуди в столицата, оповестиха от обвиняването.

 Мъж удари с дъска по главата жена в София Виж още

На 30 октомври към 16.30 часа пред блок в жк. " Дианабад ", обвиненият е блъснал с дървена дъска тялото на мъж. В разследване на удара на потърпевшия е породена контузия на далака, наложила неговото премахване. Деянието е осъществено по хулигански подбуди и в изискванията на рисков рецидив.

По случая се води следствие за закононарушение, за което се планува наказване отнемане от независимост от 5 до 12 години.

Обвиняемият е осъждан. Предвид опцията да се укрие или да извърши друго закононарушение, той е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение - непрекъснат арест по отношение на него.

В престъпните регистри има различен сходен случай в София, станал предходната година. Тогава мъж удари с дървена дъска жена в столичния регион " Студентски град ", покрай огромна комерсиална верига.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР