Прокуратурата предяви обвинения на общинския съветник Бенчо Бенчев за това,

...
Прокуратурата предяви обвинения на общинския съветник Бенчо Бенчев за това,
Коментари Харесай

Прокуратурата обвини Бенчев за укриването на Митьо Очите

Прокуратурата предяви обвинявания на общинския консултант Бенчо Бенчев за това, че оказал помощ на Димитър Желязков - Митьо Очите да се укрие от наказателно гонене.
 Бенчев отсрочи с ден явяването си пред Окръжна следствена работа  Чакат Бенчо Бенчев в прокуратурата, с цел да му издигнат обвиняване  Бенчо Бенчев е изписан от болничното заведение
От Районната прокуратура – Бургас оповестиха, че в интервала от 02.08.2018г. до 04.08.2018г. в Република Гърция и Република Турция Бенчев е помогнал на обвинения Желязков да избегне наказателно гонене, без да се е споразумял с това лице, преди да е направило самото закононарушение.

На Бенчо Бенчев е предявено обвиняване и за това, че на 05.08.2018г. в гр. Бургас, държал муниции без да има позволение за това – закононарушение по член 339, ал.1 от Наказателен кодекс.

За укривателство Бенчев може да получи до пет години затвор, а за противозаконното държане на муниции - до 8 година затвор.

На Бенчо Бенчев е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер от 50 000 лева Наложена му е и мярка за процесуална насила „ възбрана за овакантяване рамките на страната “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР