Прокуратурата повдигна обвинение на 32-годишната майка на двете убити деца

...
Прокуратурата повдигна обвинение на 32-годишната майка на двете убити деца
Коментари Харесай

Обвиниха майката за двете й убити деца в Сандански |

Прокуратурата повдигна обвиняване на 32-годишната майка на двете убити деца от Сандански. 

Според една от версиите до жестокото закононарушение се стигнало поради фамилни проблеми, а дамата е направила признания.

Двойното ликвидиране на 3-годишното момиченце и 5-годишното му братче бе осъществено през вчерашния ден към 17 часа. Версията на прокуратурата е, че дамата протегнала ръка на невръстните си деца в припадък на гняв след плевел фамилен скандал. 

Двамата родители са били в развой на бракоразвод. Преди това на няколко пъти се разделяли и събирали. Последният скандал се разразил през вчерашния ден, брачният партньор излязъл и когато се върнал, заварил ужасяващата панорама на убитите си деца.

„ Бащата се е прибрал, вратата е била заключена, майката не е отваряла и той е влезнал с щурм, разрушил е вратата. Бащата се е обадил на телефон 112 незабавно, полицията се е задействала незабавно ”, споделя кметът на Сандански Атанас Стоянов пред Нова тв.

Заради развода майката се е страхувала, че децата ще бъдат присъдени на бащата. Според една от версиите тя ги е умъртвила, с цел да отмъсти на мъжа си. В града се приказва, че дамата години наред е била обект на домашно принуждение. Засега не е ясно дали е подавала тъжби в полицията.

Заради жестокия случай през днешния ден в Сандански бе разгласен ден за печал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР