Прокуратурата поиска бившият кмет на село Галие Ценко Чоков да

...
Прокуратурата поиска бившият кмет на село Галие Ценко Чоков да
Коментари Харесай

Арестантът на ресторант: Чоков получил разрешение да отиде на зъболекар

Прокуратурата изиска някогашният кмет на село Галие Ценко Чоков да бъде върнат още веднъж зад решетките. Причината е, че през вчерашния ден той е бил засечен в столичен ресторант, макар че е под домакински арест.
Домашният арест на Ценко Чоков под въпрос след фотография в заведение Екскметът на Галиче беше за последно в съда на носилка, само че в този момент е във очевидно по-добро здраве
Вчера вечерта полиция нахлува в столично заведение, само че не с цел да арестува, а да откри, че там е Ценко Чоков, във очевидно положително здравословно положение.
Снимка: btvnovinite.bg
Служител на ресторанта сподели за bTV, че някогашният кмет на Галиче е дошъл към 19 ч., чиновниците на реда са го ревизирали и той си е тръгнал.
Снимка: btvnovinite.bg
Часове по-късно, прокуратурата настоя домашният му арест да се размени с престой зад решетките.
Снимка: btvnovinite.bg
„ За вчерашния ден Ценко Чоков е имал позволение да напусне домашния арест, само че единствено с цел да посети стоматолог. Очевидно в 19:30 ч. в столичното заведение не е бил на стоматолог. Според нас това са сигурни доказателства за подмяна на мярката с най-тежката такава. Имали сме и други образци, в които лицата са в инвалидни колички, болнични носилки, с патерици влизат и когато бъдат освободени с по-леки ограничения за неотклонение, всички заболявания изчезват”, съобщи Румяна Арнаудова, представител на основния прокурор.

Започва и следствие поради информацията на вещото лице, съгласно който здравословното положение на Чоков е толкоз тежко, че делото против него би трябвало да бъде спряно.
Снимка: btvnovinite.bg
Само преди дни в Галиче беше регистриран следващият палеж. Горя обор на фамилията на Веселин Тушинов, главен очевидец против Чоков. Тушинов пресмята, че това е пето огнено посягане и за него също упреква групата на Чоков.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Неговият домакински арест се е трансформирал в оправдание за това да прави нови закононарушения, извадил си е документи и медицински за болести, които ги има всеки българин над 50 години, захар, кръвно, простата, дископатии. На хора от село споделил, че прави по 100 лицеви опори дневно и скоро щял да си дойде”, съобщи Веселин Тушинов.

Семейството на Ценко Чоков отхвърли коментар и за пожара, и за фотографията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР