Прокуратурата от своя страна твърди, че снощи той е бил

...
Прокуратурата от своя страна твърди, че снощи той е бил
Коментари Харесай

Какво Се Случва В Момента! Спешна Помощ В Спецсъда Заради Митьо Очите!

Прокуратурата от своя страна твърди, че нощес той е бил прегледан при приемането му в ареста.

В последна сметка се наложи съдът да отсрочи съвещанието по мярката за неотклонение за 17.30 часа, с цел да може юристът, както той изиска, да се запознае със събраните доказателства а и обвиненият да бъде прегледам от доктор.

Желязков окачестви обвиняванията към него като несериозни и съобщи, че се тормозил за здравето си. Разказа, че бил в Турция на доктор, след интервенция, а не да се укрива.

Прокуратурата е събрала при следствието против него към 80 тома доказателства. В тях съгласно обвиняването имало данни за осъществени от Желязков редица закононарушения, сред които, че е бил началник на проведена незаконна група за рекет и разпределение на опиати.

Обвинението твърди, че незаконната група на Желязков е работила най-малко три години. Той отхвърли всички обвинявания, като съобщи, че не се тормози за нищо, с изключение на за здравето си.

Димитър Желязков беше задържан в Истанбул в компанията на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун и някогашния общински консултант от Бургас Бенчо Бенчев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР