Прокуратурата обяви, че изпраща на компетентните прокуратури материали за двама

...
Прокуратурата обяви, че изпраща на компетентните прокуратури материали за двама
Коментари Харесай

Компетентни прокуратури получават материали за двама от списъка Петков

Прокуратурата разгласи, че изпраща на способените прокуратури материали за двама от листата с 19 души, възложен ѝ от министър-председателя Кирил Петков, сочещ вероятно осъществени закононарушения от общ темперамент. Става дума за Васил Божков и Александър Манолев, показани в прессъобщението на държавното обвиняване с букви.

Получените данни от Министерство на вътрешните работи, ДАНС, Антикорупционната комисия и медийните изявления, предадени от министър- ръководителя, свързани с намиращия се в Дубай Васил Божков, са изпратени на Специализираната прокуратурата, където против него се водят няколко следствие.

Материалите във връзка с Александър Манолев са изпратени на Софийската градска прокуратура, с цел да бъдат присъединени по досъдебно произвеждане за укриване и отбягване на данъчни отговорности. Срещу Манолев, напомнят от държавното обвиняване, има и дело в Благоевградския съд за така наречен спекулация " къщи за посетители ".

От прокуратурата дават обещание да дават своеовременна информация за последващите си дейности по инспекцията на листата " Петков " и предлагат на медиите и българските жители да се осведомяват за работата й от достоверни източници с оглед препятстване разпространяването на погрешна или манипулативна информация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР